Gå til indhold

The Trade Council

The Trade Council er den offentlige eksport- og investeringsfremmende organisation under Udenrigsministeriet. Organisationen omfatter alle offentlige aktiviteter, der har til formål at fremme dansk eksport og udenlandsk investering i Danmark under ét tag.

The Trade Council har cirka 75 medarbejdere i Danmark og omkring 230 ansatte i udlandet placeret på mere end 80 ambassader, generalkonsulater og handelskommissioner.

Organisationen tilbyder danske virksomheder eksportrådgivning, som er skræddersyet til den enkelte virksomheds internationale aktiviteter. The Trade Council fungerer som sparringspartner for virksomheder på alle niveauer. Det er en professionel og innovativ organisation, der sigter mod at sikre den danske industri de bedst mulige betingelser for at deltage i den stigende globalisering.

The Trade Council er i stand til at skabe omfattende og unikke fordele for både nye og erfarne eksportvirksomheder. Målet er at give det danske erhvervsliv mulighed for at indgå et tæt partnerskab, som vil forbedre den faglige forståelse af udenlandske markeder og dermed øge virksomhedernes konkurrenceevne.