Gå til indhold

The Trade Council tilbyder

Vi hjælper dig gerne med at starte forretning i Ungarn. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke ydelser vi tilbyder. 

Her er nogle af vores typiske tjenester.

Er du interesseret i at eksportere til Ungarn?

Vi udfører markedsundersøgelser og identificerer potentielle lokale partnere og relevante interessenter. Efterfølgende kan vi hjælpe med at arrangere et besøgsprogram og tilhørende assistance.

 

Leder du efter nye muligheder for udlicitering?

Vi kan udarbejde en analyse af markedspotentialet i udvalgte sektorer, og vi kan identificere kvalificerede lokale producenter og andre leverandører og sammensætte et mødeprogram til dig.

 

Kunne du tænke dig at afholde et forretningsmøde på ambassaden?

Det er en mulighed at udleje vores ambassadefaciliteter – og efter anmodning kan der også afholdes arrangementer i ambassadørens residens.

 

Er du en dansk virksomhed, der opererer i Ungarn?

Vi er i denne sammenhæng glade for at kunne informere om vores Business Club, hvor danske virksomheder har mulighed for at møde vigtige beslutningstagere, repræsentanter fra tænketanker mm. Til disse arrangementer, er der mulighed for at diskutere relevante økonomiske tendenser på det ungarske marked.

Vi tilbyder ligeledes Public Affairs-tjenester til virksomheder på markedet for bedre at kunne tilpasse deres aktiviteter til de lokale markedskarakteristika.

 

Har du problemer på regeringsniveau?

Vores ambassade har kontakter på højeste niveau og kan løse de problemer, du står over for. En del af vores Global Public Affairs aktiviteter er at lette din kommunikation med myndighederne og give dig information om finansieringsmuligheder mv.

 

Vil du være vært for et salgsfremmende arrangement på ambassaden?

Vi kan på ambassaden tiltrække de rigtige deltagere til et sådan arrangement. Vi har i denne forbindelse stor erfaring med planlægning og gennemførelse af salgsfremmende arrangementer.

For flere detaljer om vilkår og betingelser, kontakt venligst vores ambassadeteam.

 

Find mere information her.