Gå til indhold

Eksport

The Trade Council tilbyder rådgivning og skræddersyede forløb for at din virksomhed kan realisere sit eksportspotentiale. Vores rådgivere hjælper din virksomhed med alt fra markedsanalyser og søgen efter nye partnere til eksportfremstød eller etablering af nye markeder.

Få hjælp til at starte din eksport

Det kan være svært at få det fulde overblik over virksomhedens eksportpotentiale samt hvilke markeder, der er relevante. Derfor holder vi løbende virksomheden opdateret om prisudviklingen på det pågældende marked, ligesom vi hjælper med at optimere virksomhedens reklamer og identificere potentielle partnere for virksomheden. The Trade Council tilbyder også specialiserede workshops og sparringsmuligheder, der giver din virksomhed viden om det globale marked.

Eksportsparringsforløb

Eksportsparring er et samarbejde mellem væksthusene og The Trade Council, med to integrerede forløb. Din virksomhed får på denne måde udbytte af begge organisationers rådgivning. Vi tilbyder et gratis sparringsforløb hos et regionalt væksthus i Danmark, som forbereder virksomheden på det forestående eksporteventyr. Forløbet afsluttes med, at I laver en eksportplan. Herefter følger ti timers gratis eksportsparring med en af The Trade Councils eksportrådgivere på højst to forskellige markeder. Sparringen vil oftest bestå af grundlæggende markedsinformation, som virksomheden kan bruge til at vælge sine eksportmarkeder.

Muligheder for dit eksporteventyr

The Trade Council har mange andre innovative løsninger, der sætter gang i din virksomheds eksportstrategi. Vi giver generel vejledning om e-handel, hvor vi hjælper din virksomhed med praktisk og strategisk rådgivning i international e-handel, med at komme i gang med online eksport og med at gennemskue konkurrenter, markedspriser og lovgivning.

GROW-forløbet sætter din virksomhed i forbindelse med en lokal eksportrådgiver, for i fællesskab at skræddersy den løsning, der passer bedst til virksomheden. Et GROW-forløb kan eksempelvis indeholde markeds- og konkurrentanalyser, partnersøgning, finansieringsmuligheder, samt muligheden for at deltage i eksportrådgivning med andre virksomheder. Det giver unikke sparringsmuligheder.

De globale sektorteams står klar med specialiseret eksportrådgivning, der kan øge eksporten på nye markeder. Hvad enten din virksomhed ønsker sig nye partnere, adgang til myndigheder eller en samlet skræddersyet løsning, så står vores eksportrådgivere klar til at hjælpe jer. På den måde forberedes din virksomhed til at øge eksporten på de lokale markeder.

VITUS-programmet er et skræddersyet eksportrådgivningsforløb på et år. Forløbet inkluderer eksportrådgivning, sparring og workshops, samt en fact finding-tur til det valgte eksportmarked med en relevant eksportrådgiver. VITUS-programmet udmunder i udarbejdelsen af en ny eksportstrategi, i tæt samarbejde med eksportrådgiveren.

Du kan læse mere om eksportfremmende aktiviteter her.