Spring til indhold

The Trade Council tilbyder

The Trade Council hjælper danske virksomheder med at eksportere gennem en række gratis services, skræddersyede løsninger og tilskudsprogrammer. Læs mere om vores løsninger og samarbejdsformer her.

På ambassaden i Budapest er vi klar til at hjælpe dig med at gøre forretning i Ungarn. Her er nogle af vores mest brugte ydelser.

Er du interesseret i at eksportere til Ungarn?

Vi undersøger markedet og identificerer potentielle lokale partnere. Efterfølgende kan vi hjælpe med at arrangere et besøgsprogram mm.

Leder du efter nye muligheder for udlicitering?

Vi finder kvalificerede, lokale producenter og arrangerer et besøgsprogram for dig.

Vil du oprette et salgskontor eller investere i/købe virksomheder?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige faciliteter og beliggenheder, identificerer mulige støtteordninger, og screener købskandidaterne.

Skal du arrangere et gruppebesøg?

Vi arrangerer et professionelt program for dit besøg og tilbyder foredrag om politiske, økonomiske og forretningsrelaterede emner i ambassadens konferencerum.

Kunne du tænke dig at afholde et forretningsmøde på ambassaden?

Vi udlejer vores faciliteter på ambassaden – og ved forespørgsel kan der afholdes arrangementer i ambassadørens residens.

Har du problemer på regeringsniveau?

Vi kan hjælpe dig med at adressere de problemer, du end måtte have. En del af vores Global Public Affairs aktiviteter er at fremme din kommunikation med værtslandet.

Vil du afholde et promoverende event på ambassaden?

Vi kan tiltrække de rigtige deltagere til et stakeholder event. Vi har stor erfaring i at planlægge og implementere promoverende events.

Kontakt venligst ambassaden for mere information om gebyr og tilskud.

 Ship approaches harbor.Eksport

 Globe with shipping lanes.Vækst

 Confident businesswoman discussing future ideas with colleagues in board room. Female professional is gesturing while giving presentation in office. Executives are in businesswear at workplace.Innovation

 To højhuse ses på baggrund af en klar blå himmel.Cases